Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
29.999 Ft
Menny.:db

Aromás advent workshop - 2024. 11. 27.

Nem értékelt

Aromás Advent - Illatok, esszenciák, hangulat, receptek - a konyhába is :) Hogy hogyan érdemes készülődni, ráhangolódni a Karácsony szent ünnepére. Hogyan és miként "öltöztesd ünneplőbe" magadat, családodat, otthonodat. 

A jelentkezés a "Kötelezően kitöltendő űrlap" kitöltésével és elküldésével válik teljessé

29.999 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Aromaterápiás gyakorlatorientált, interaktív, informatív online workshop 3 órában.

Aromás Advent - Illatok, esszenciák, hangulat, receptek - a konyhába is :) Hogy hogyan érdemes készülődni, ráhangolódni Karácsony szent ünnepére. Hogyan és miként "öltöztesd ünneplőbe" magadat, családodat, otthonodat. 

Az "Aromás advent" workshop 1 x 3 órában, 17.00-20.00 tart. 

Oktató: Borbély Renáta gyakorló okleveles aromaterapeuta, természetgyógyász-fitoterapeuta 

A jelentkezési lap kitöltése után 24 órán belül online számlát küldünk. A regisztráció csak a részvételi díj megfizetésével teljes. A részvételt garantálni csak a számla fizetési határidőig történő rendezése esetén tudjuk. 

Jelentkezési határidő: nincs

5 napon belüli lemondás esetén a már megfizetett részvételi díjat nem áll módomban visszautalni, azt egy következő képzésre tudom beszámítani. 

A workshopok létszáma minimálisan 10 fő. Ez alatt a kurzust nem áll módomban megtartani. A létszám maximált is, ezért a jelentkezőket (számlafizetési) sorrendben regisztráljuk. 

Online workshopok előtti nap este a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük az online csatlakozáshoz szükséges információkat és a jegyzetet (amennyiben tartozik az anyaghoz). A közvetítés a Zoom alkalmazáson keresztül valósul meg, ez teszi lehetővé, hogy interaktív lehessen a kommunikáció. A Zoom Meeting roomba online lehet csatlakozni annak webes felületén: 
https://zoom.us/join

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001387
További információ messengeren, e-mailben: wellarom@icloud.com, telefonon: +36 30 4455 811

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére