Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Felvételről visszanézhető tanfolyamok

Szeretnéd tudni, hogy mitől és hogyan működik az aromaterápia őszi, téli kihívások esetén? Hogyan alkalmazhatod gyermeked egészsége érdekében biztonságosan? Hogyan varázsolhatsz stresszmentes, harmonikus, békés ünnepi hangulatot családod számára szakrális illóolajokkal? Csatlakozz te is ingyenes webináriumunkhoz, ahol megválaszolásra kerülnek ezen kérdések. Az október 27-i webinárium visszanézhető. Ehhez csak jelentkezned kell az alábbi FELIRATKOZÁS mezőn keresztül.
 • Nap
 • Óra
 • Perc
 • Másodperc
 • Tanulj aromaterápiát! Tanulj nálunk, hogy magabiztosan, felelősségteljesen használhasd az illóolajokat. Folyamatosan elérhetők személyes és online kurzusok, melyek elvégzése után Tanúsítványt állítunk ki. Cégünk a felnőttképzési rendeleteknek megfeleltetett hivatalos képzőhely.

  Borbély Renáta e.v. Felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2021/001387

  A személyesen valamint online elvégzett kurzusokról tanúsítvány készül, melyet a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer-en keresztül küldünk a regisztrációkor az űrlapon megadott e-mail címre. Az űrlap kitöltését törvény rendeli el és szabályozza, ennek hiányában jelentkezéseket nem tudunk elfogadni.

  Rendezés:
  Az oldal tetejére