Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
79.999 Ft
55.999 Ft
Kedvezmény: 30%
Az akció időtartama: 2024. 07. 19. - 2024. 07. 25.
Menny.:db

A női egészség - felvételről visszanézhető, online kurzus

Nem értékelt
 • Szerinted mitől Nő a nő?
 • Mennyire befolyásolta identitásodat anyád?
 • És Te milyen mintákat adsz tovább a lányodnak? 
 • Hová tűntek a tündérmesék hercegnői?
 • Tudod-e, hogy Istennő vagy? Kérdés, hogy milyen: sebezhető, szűz vagy alkimista?
 • Mit jelent a női egészség?
 • Mitől vannak visszatérő nőgyógyászati panaszaid?
 • Miért félsz/féltél a szüléstől?
 • Melyik női életciklusban jársz? 
 • Hogyan bírózol meg testi és lelki kihívásaiddal?
 • Miért ne választhatnád csak a természetes megoldásokat?

A NŐI EGÉSZSÉG képzés egy különleges, formabontó két napos utazás. Végigjárjuk a Női lét szépséges - olykor nehéz, fájdalmas, máskor felemelő, örömteli - állomásait. 

A felvétel a 2024. február 8-9-i tanfolyamon készült. 

79.999 Ft
55.999 Ft
Kedvezmény: 30%
Az akció időtartama: 2024. 07. 19. - 2024. 07. 25.
Kapható választék:
:
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A NŐI EGÉSZSÉG képzés egy különleges, formabontó két napos utazás. Végigjárjuk a Női lét szépséges - olykor nehéz, fájdalmas, máskor felemelő, örömteli - állomásait. 

- Körbejárjuk a nő életkörét, elidőzünk minden ciklusában. 

- Megismerjük a különböző testi-lelki-mentális-érzelmi kihívásokra elérhető aromaterápiás lehetőségeket.

- Tanulunk a lány, a nő, az asszony életciklusaiban alkalmazható illóolajokról.

- Hogyan kezeljük nőgyógyászati, hormonális panaszainkat a természet erejével?

- Miként hatnak az olajok érzelmi és mentális nehézségek esetén?

- Receptek és funkcionális javaslatok, aromaterápia mint anti-aging.

- Aromás önismeret,  női erő és energiák mozgósítása, lehetőségeink kiaknázása. 

Utazz velem önmagadba, gyógyulj úgy, hogy visszafordulsz az anyatermészethez!

A változás, amely után sóvárogsz, nincs messze tőled - mert nincs rajtad kívül. Benned van." Szepes Mária

A NŐI EGÉSZSÉG kurzus online zajlik Zoom alkalmazáson keresztül. Két egész napon át rugalmasan (9-17.00 között) interaktív formában, egy óra ebédszünettel. (felvételről visszanézhető kurzus esetében nem)

Aki nem tud ezen a két (szerda-csütörtök) napon jelen lenni, az a tanfolyam felvételét videó formájában egy hétig visszanézheti. (felvételről visszanézhető kurzus esetében nem)

Ezen túl a résztvevők a kurzus után beküldhetik az anyaghoz kapcsolódó, megértést segítő kérdéseiket, melyeket egy újabb élő csoportos kérdezz-felelek konzultáción beszélünk meg. A konzultáció időpontja: hamarosan (erről felvétel már nem készül).

A kurzuson való részvételnek feltétele nincs. A hallgatók a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszeren keresztül hivatalos, részvételt igazoló Tanúsítványt kapnak a regisztrációkor megadott e-mail címükre. Ehhez kérjük a Kötelezően kitöltendő űrlap beküldését a pontos hivatalos személyes adatokkal. Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001387 (felvételről visszanézhető kurzus esetében nem)

A kurzus létszáma minimálisan 10 fő, maximum 50 fő. A létszámot nem a jelentkezések, hanem a számla ellenében beérkezett tanfolyami díjak sorrendjében töltjük fel. (felvételről visszanézhető kurzus esetében nem)

A workshop előtti nap este a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük az online csatlakozáshoz szükséges információkat és az írásos jegyzetet. (felvételről visszanézhető kurzus esetében nem)

A közvetítés a Zoom alkalmazáson keresztül valósul meg, ez teszi lehetővé, hogy interaktív lehessen a kommunikáció. A Zoom Meeting roomba online lehet csatlakozni, annak webes felületén a kiküldött linkre kattintva. A Zoom programot letölteni nem szükséges. (felvételről visszanézhető kurzus esetében nem)

További információ messengeren, e-mailben: wellarom@icloud.com, telefonon: 30/4455-811

Oktató: Borbély Renáta aromaterapeuta, természetgyógyász - fitoterapeuta, funkcionális mentor

Borbély Renáta, a Wellarom Oktatási Stúdió és a Wellarom Aromaterápia alapítója, tulajdonosa.

Az aromaterápiával első gyermekével várandósan találkozott, mikor már az életmódváltáson túl volt és a tudatos önfejlesztés útján járt. Az aromaterápia az áldott időszakot, a háborítatlan szülést, a gyermekágyi heteket is meghatározó, csodálatos élménnyé varázsolta. Személyes  tapasztalatoktól vezérelve indult el az illatos úton, és kezdte meg aromaterápiás, majd természetgyógyászati tanulmányait. Szinte rögtön kiderült, hogy érdeklődésből élethivatás, sales-marketing üzletasszonyból terapeuta válik az aromák körbelengte testet-lelket gyógyító világban. Renáta tanulmányait máig nem fejezte be, élethosszig fejleszti tudását és aktívan gyűjti a tapasztalatokat. Nemcsak a szakmai képzéseken, továbbképzéseken, tanulmányutakon van jelen, a nemzetközi szakirodalmat, publikációkat tanulmányozza, hanem élő kapcsolatban van kliensekkel. Fejleszti saját jól bevált illóolaj keverékei repertoárját, receptjeit. A nemzetközileg legelismertebb, haladó szakemberektől és intézeteknél tanul: Tisserand Institute, Aromahead Institute, LabAroma, LipidOils Academy, Perfect Potion, Karen Gilbert, stb.

Az angol, a francia, az ausztrál és a modern amerikai aromaterápia tudását, erényeit ötvözi saját tapasztalatával. Figyeli, tanulja és kutatja a társtudomány területeket és egyedülálló módon, gyakorlatban is alkalmazza az aromaterápiát a funkcionális medicina, életmód, biohacking és anti-aging területeire integrálva.

Mit mondanak a Női egészség kurzusról a korábbi hallgatók?

Nagyon hálás vagyok Neked, Reni! Köszönöm azt a mély spirituális tudást, amit átadsz nekünk.”

Szuper volt a mai tanfolyam. Magamra ismertem egy-egy életszakaszban, vannak gátak még mindig. Úgy tűnik, még sok minden hátravan, de a nehezén szerintem túl vagyok.” 

Szeretném megköszönni a csodaszép utazást a női lét körforgásában. Szeretem hallgatni, ahogy a nőiségről beszélsz. Teljesen magával ragad és a helyemre tesz női minőségemben.”

Megtiszteltetés az ilyen színvonalú oktatáson résztvenni.És köszönet a sok sok segítségért, támogatásért. Minden napunk megváltozott.”

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére