Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
29.999 Ft
Menny.:db

Változókoron innen és túl (online konzultációval)

Nem értékelt

Ugye tudod, hogy a menopauza akár 10-15 évig is eltartó folyamat minden nő életében? Nem betegség, hamen egy teljesen természetes folyamat. Tudtad, hogy vannak olyan kultúrák, ahol nicsen szó a változókorra? Mi a tünetmentes kiegyensúlyozott változókori életszakasznak a titkait keressük életmóddal, étrendkiegészítőkkel. Aromterápiával támogatjuk nőiségünket, szépségünket, hormonjainkat.

  • Mi a menopauza?
  • A változókor leggyakoribb tünetei
  • Változókori életmód
  • Tünetek és illóolajok
  • Tudományos kutatások, evidenciák
  • Receptek

“A menopauza valójában nem csak egészségügyi kérdés, amelyet feltétlenül gyógyszerekkel kell kezelni. Sokkal inkább egy fejlődési átmenet, amely elengedhetetlenül fontos volt fajunk sikeres túléléséhez. Az, hogy a nők hogyan élik meg, nagymértékben – bár nyilvánvalóan nem teljes mértékben – attól függ, hogy milyen hiedelmeik és elvárásaik vannak.”

Susan P. Matter

29.999 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A rögzített anyag (3 óra 17 perc) november 1-jétől november 15-éig megtekinthető, visszanézhető. 

A kurzushoz online, élő konzultáció tartozik. A résztvevők a konzultációt megelőző nap (november 14., kedd) délig beküldhetik az anyaghoz kapcsolódó, megértést segítő kérdéseiket, melyeket az élő csoportos kérdezz-felelek konzultáción beszélünk meg. A konzultáció időpontja: 2023. november 15. 17 óra 

A workshopon való részvételnek feltétele nincs. 

A konzultáció a Zoom alkalmazáson keresztül valósul meg, ez teszi lehetővé, hogy interaktív lehessen a kommunikáció. A Zoom Meeting roomba online lehet csatlakozni, annak webes felületén a kiküldött linkre kattintva. A Zoom programot letölteni nem szükséges. 

A kurzushoz tartozó jegyzetet valamint annak YouTube linkjét a tanfolyam díjának megfizetését követően a megadott email címre küldjük. 

További információ messengeren, e-mailben: wellarom@icloud.com, telefonon: 30/4455-811

Oktató: Borbély Renáta aromaterapeuta, természetgyógyász - fitoterapeuta, funkcionális mentor

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001387 

Borbély Renáta, a Wellarom Oktatási Stúdió és a Wellarom Aromaterápia alapítója, tulajdonosa.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kötelezően kitöltendő űrlap

Felnőttképzési szerződést kizárólag magánszemélyekkel áll módunkban kötni. Borbély Renáta e.v., Címe: 8314 Vonyarcvashegy, Fő u. 67/1 Adószáma: 68748113-2-40 Nyilvántartási szám: 52194175 Nyilvántartást vezető hatóság: Keszthelyi Járási Hivatal Képviselő neve: Borbély Renáta mint felnőttképző. Kérem, szíveskedjen megadni az alábbiakban felsorolt adatokat a képzésre való jelentkezés érdekében. Az adatok megadására a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXXVII. törvény 21.§.(1) bekezdése értelmében van szükség, az adatszolgáltatás kötelező.

Az oldal tetejére