Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
749.999 Ft
Menny.:db

ONLINE AROMATERÁPIA AKADÉMIA ÉS MENTORPROGRAM

Leírás

 • A tanfolyam, ahol az aromás életmódot, mint élethosszig tartó egészségmodellt sajátítod el.
 • A képzés, ahol hiteles, gyakorlati és modern szakmai tudást szerzel.
 • A kurzus, ami sorsfordító. Életed, családod, sőt családok életét változtatja meg.
 • A program, ahonnan önmagad legjobb változataként - illatosan távozol.

Fedezd fel a természet patikáját, a terápiás hatású illóolajokat és a működő, kipróbált recepteket! Ezek segítségével magabiztosan és hatékonyan tudod magad, családod, otthonod egészségét támogatni, életminőségeteket javítani.

Lépj be az anyatermészet 6000 éves illatos gyógyászatának és a tudományos bizonyítékokon alapuló, modern aromaterápia egyesített, csodás világába! Hidd el, megvan az oka, hogy az illóolajokat évezredek óta valamennyi kultúrában alkalmazzák. Ha egyszer elkezded használni őket Te is, azon tűnődsz majd, miért nem az aromaterápiát használtad egész eddigi életedben!

Felnőttképzési Nyilvántartási szám-mal (B/2020/003888) rendelkező, Tanúsítványt nyújtó, professzionális, online tanfolyam 26 hétben. A jelenleg elérhető legkomplexebb, független, holisztikus egészség szemléletű aromaterápia képzés Magyarországon. Egyedülálló, folyamatosan frissülő, modern tudásbázison alapuló integrált tananyaggal, jegyzetekkel, vizuális segédanyagokkal, gyakorlati videós leckékkel, és folyamatos, élő hallgatói-, és csoportkapcsolattal. 18+ óra interjú külsős szakemberekkel.

Az ONLINE AROMATERÁPIA AKADÉMIA ÉS MENTORPROGRAM hat hónapos szakmai képzés alapos, átfogó tudást biztosít számodra a modern tudományos aromaterápia elméleti és gyakorlati ismeretanyagából.

Legyen személyes egészség-célod, vagy szakmai érdeklődésed az illóolajok irányába, ez a tanfolyam tökéletes alapokat biztosít ahhoz, hogy erős életmód bástyákat, de akár az aromaterápiás tanácsadás palotáját építsd rá.

A 26 hetes tanfolyam, összesen 125+ fix képzési órából áll + 22 élő konzultációból, azaz tovább 33+ óra tananyagból. Ehhez jönnek a külsős előadók ismeretterjesztő anyagai, további 18+ órában. 2024-ben legközelebb szeptemberben indul ilyen tanfolyam. A most induló kezdési időpontja 2024. január 29. A csoportot korlátozott létszámmal indítjuk, a jelentkezéseket időrendi sorrendben fogadjuk. Végső jelentkezési határidő: 2024. január 20.

Voltál-e már szerelmes? Fantasztikus érzés, ugye? Milyen szomorú, mikor múlik. Most képzeld el, hogy úgy leszel szerelmes, hogy az érzés idővel csak mélyül, kiteljesedik, rengeteg, borzongatóan kiszámíthatatlan élményt tartogat - és Te már tudod, örökre veled marad.

“A szerelem az édenkert levegőjének mennyei lehelete.” - Victor Hugo

Így érezzük ezt mi valamennyien, akiket meglegyintett az édenkertek illata. Ez az illóolaj szerelem. Egy életre megváltoztat. Jobb leszel, több leszel, rátalálsz a legteljesebb önmagadra.

Az aromaterápia holisztikus tudomány és művészet.
Az ONLINE AROMATERÁPIA AKADÉMIA ÉS MENTORPROGRAMON megszerzett tudás és tanúsítvány olyan biztos alapokat és készségeket, lehetőségeket biztosít számodra, hogy szakmai, vagy személyes illatos utadon elindulj és végre olajozottan működjön az életed.

Nyisd ki az édenkert kapuját, gyere velem!

Kinek szól az ONLINE AROMATERÁPIA AKADÉMIA ÉS MENTORPROGRAM?

Egészségügy területén dolgozó szakembereknek (természetgyógyászok, masszőrök, terapeuták, coach-ok, kineziológusok), és olyan magánszemélyeknek, akiknek fontos az egészségük, jólétük és hatékony, biztonságos megoldásokat keresnek.

Mindenkinek, aki új, magasabb szintű, tudományosan bizonyított, hatékony és kellemes útját keresi egészségének és jólétének támogatására. Programunkat úgy alakítottuk ki, hogy előképzettség, egészségügyi végzettség nélkül is képes legyél aromásan gondoskodni magad és családod bőréről, fizikai-mentális és érzelmi egészségéről. Itt a helyed, ha szeretnél magabiztosan készíteni természetes, vegyszermentes tisztítószereket, kozmetikumokat, illóolaj keverékeket.

Mindenkinek, aki szeretné megtanulni az illóolajok biztonságos használatát. Fedezd fel az illóolajok és a más aromaterápiás növényi összetevők világát, érezd át és értsd meg az összefüggéseket. Tanulj meg szinergikus, célzott keverékeket készíteni!

Mindenkinek, aki az aromaterápiára mint karrier-, és életpálya módosítási lehetőségre, szerelem-hivatásra tekint. Gondolkodsz rajta, hogy aromaterapeuta legyél, de szeretnél többet megtudni a tudományról, és hogy neked való-e? Ne keress tovább, kezdd itt a tanulmányaidat!

A tanfolyamra jelentkezés feltételei

Érettségi bizonyítvány
A jelentkezési űrlap kitöltése
Az online oktatáshoz szükséges eszközök, internet kapcsolat

Mondd, Te kinek szeretnél segíteni egészségesnek maradni? Elsősorban önmagadnak, gyermekeidnek, szüleidnek, barátaidnak, ismerőseidnek, kollégáidnak?
Gondoltál már arra, hogy most és itt indul el az új karriered?

Szakmai vezető, oktató

Borbély Renáta, a Wellarom Oktatási Stúdió és a Wellarom Aromaterápia alapítója, tulajdonosa. Gyakorló aromaterapeuta, természetgyógyász - fitoterapeuta, szakmai oktató, tréner, funkcionális szemléletű tanácsadó, V.Á.L.T.S. funkcionális életmód mentor.

Az aromaterápiával első gyermekével várandósan találkozott, mikor már az életmódváltáson túl volt és a tudatos önfejlesztés útján járt. Az aromaterápia az áldott időszakot, a háborítatlan szülést, a gyermekágyi heteket is meghatározó, csodálatos élménnyé varázsolta. Személyes tapasztalatoktól vezérelve indult el az illatos úton, és kezdte meg aromaterápiás, majd természetgyógyászati tanulmányait. Szinte rögtön kiderült, hogy érdeklődésből élethivatás, sales-marketing üzletasszonyból terapeuta válik az aromák körbelengte testet-lelket gyógyító világban. Renáta tanulmányait máig nem fejezte be, élethosszig fejleszti tudását és aktívan gyűjti a tapasztalatokat. Nemcsak a szakmai képzéseken, továbbképzéseken, tanulmányutakon van jelen, a nemzetközi szakirodalmat, publikációkat tanulmányozza, hanem élő kapcsolatban van kliensekkel. Fejleszti saját jól bevált illóolaj keverékei repertoárját, receptjeit. A nemzetközileg legelismertebb, haladó szakemberektől és intézeteknél tanul: Tisserand Institute, Aromahead Institute, LabAroma, LipidOils Academy, Perfect Potion, Karen Gilbert, stb.

Az angol, a francia, az ausztrál és a modern amerikai aromaterápia tudását, erényeit ötvözi saját tapasztalatával. Figyeli, tanulja és kutatja a társtudomány területeket és egyedülálló módon, gyakorlatban is alkalmazza az aromaterápiát a funkcionális medicina, életmód, biohacking és anti-aging területeire integrálva.

Tanulj aromaterápiát és használj illóolajokat még ma - a legelismertebb magyar szakmai oktatótól, Borbély Renátától!

Csatlakozz az ezrekhez, akik Renátánál tanultak aromaterápiát! Szerezz valódi tudást, valódi szakértelmet valódi szakértőtől!

Tanúsítványt nyújtó ONLINE AROMATERÁPIA AKADÉMIA ÉS MENTORPROGRAM 

Egy összegben történő fizetés esetén az alábbi ajándékokkal gazdagodsz: 

 • Ingyenes hozzáférés az Aromás életmód, online workshop január 18-i felvételéhez. 19.999 Ft értékben.
 • Ingyenes részvétel az élő Aromás szez-on nyárindító élő, online workshopon. 24.999 Ft értékben.
 
 • Nap
 • Óra
 • Perc
 • Másodperc
 
 

2 féle részletfizetés

Részletfizetés: 4x199.999 Ft. Az első részlet esedékessége 2024. január 28-ig, 199.999 Ft. Minden részletet banki átutalással tudod fizetni. 

Ajándék:

 • Ingyenes hozzáférés az Aromás életmód, online workshop január 18-i felvételéhez. 19.999 Ft értékben.
 • Ingyenes részvétel az élő Aromás szez-on nyárindító élő, online workshopon. 24.999 Ft értékben.

JELENTKEZEM

Modulonkénti fizetési lehetőség: 

Egyszerre egy vagy akár több (maximum 4) modult is meg tudsz vásárolni. Egy modul (egy heti lecke- videós anyagok és jegyzetek) ára: 63.999 Ft

Ajándék:

 • Ingyenes hozzáférés az Aromás életmód, online workshop január 18-i felvételéhez. 19.999 Ft értékben.
 • Ingyenes részvétel az élő Aromás szez-on nyárindító élő, online workshopon. 24.999 Ft értékben.

EZT VÁLASZTOM

Karrierváltáson gondolkodsz? Már természetgyógyászként, egészségügyi szakemberként, masszőrként, coach-ként, lelki segítőként dolgozol?

 • Vagy egészen más területről érkezel, de neked is az egészséged a legfontosabb?
 • Esetleg már egészségügyi téren is az öngondoskodásban hiszel?
 • Megismernéd az egyik leghatékonyabb egészségvédő és gyógyító eszközt, az aromaterápiát?
 • Szeretnél alapos ismereteket szerezni arról, hogyan és mitől működnek az illóolajok? Hogy erre milyen tudományos bizonyítékok vannak?
 • Szeretnél végre magabiztosan hatékony illóolaj keverékeket készíteni?

Tedd meg a következő lépést aromaterápiás utadon, a bizonyítékokon alapuló, professzionális, exkluzív tanfolyamunkkal:

ONLINE AROMATERÁPIA AKADÉMIA ÉS MENTORPROGRAM

Az ONLINE AROMATERÁPIA AKADÉMIA ÉS MENTORPROGRAM tökéletes választás számodra, amennyiben

- Szeretnéd tisztán megérteni, hogyan és miért működnek az illóolajok, hogy magabiztosan használhasd őket egészséged megőrzése, javítása érdekében és mások támogatására.

- Meg akarod ismerni az illóolajos üvegek mögött rejlő tudományt, a keverékkészítésben rejlő művészetet.

- Szeretnél olyan keverékeket kreálni, amelyek illatukat illetően legalább olyan szépek, mint amilyen hatékony terápiás értékkel bírnak.

- Szeretnéd jobban megérteni az illóolajok előnyös tulajdonságait, és azt, hogy hogyan használhatod őket biztonságosan különféle alkalmazási módokon.

- Aromaterápiás karriert fontolgatsz, saját üzletet indítanál, vagy a már meglévő vállalkozásodat bővítenéd aromaterápiás szaktudással

Mit fogsz tanulni ezen a tanfolyamon?

Megtudod, mitől működnek igazán az illóolajok!

>Az illóolajok mögött rejlő tudomány alapos ismerete a legjobb módja annak, hogy megismerjük azok működését! Ezen a tanfolyamon elmélyülünk az illóolajok gyakorlati biokémiájában, hogy megértsük azok terápiás előnyeit.

 • Milyen kémiai összetevők árulkodnak az olajok terápiás javallatairól és felhasználásáról.
 • Hogyan kalauzolnak az illóolajok rendszerezésében a kémiai vegyületek, funkciós csoportok?
 • Miért fontos a GC/MS tesztelés, hogyan kell értelmezni egy ilyen jelentést.
 • Miért fontos megismerned az illóolajok latin nevét, az aromás gyógynövények botanikáját?

Megismered az illóolajok keverésének művészetét és tudományát

Az igazán hatékony illóolaj-keverék összeállítása a tudományos ismereteken alapul, és mindig a megfelelő alkalmazási módot választja - az illata pedig harmonikusan csodás! Ezen a tanfolyamon megismerheted az összes alkalmazási módot, a hígítási lehetőségeket, hogy sokféle alkalmazási célra, különféle aromás termékeket tudj készíteni. Megtudhatod, hogyan reagál az emberi szervezet az olajokra, milyen felszívódási lehetőségekkel számolhatsz és ezek milyen előnyökkel járnak. Többféle keverési technikát mutatunk be, különböző nézőpontot, hogy igazán hatékony keverékeket tudj készíteni.

Megtanulod az illóolajok javallatait és biztonságos használatukat

Hogyan válaszd ki a legmegfelelőbb illóolajokat a célodhoz illő keverékek számára? Megtanítjuk az egyes illóolajok terápiás összetevőit, azok tudományosan bizonyított hatásait, esetleges mellékhatásait. Egyértelművé tesszük az illóolajok minőségi biztonságának fontosságát, és megtanítjuk neked, hogyan készíts megfelelő hígítású keverékeket a célok, az életkor, a felhasználási kör és más fontos szempontok figyelembevételével.

Kiderül, hogyan lesz az olajszerelemből karrier

Az aromaterápia jólléted és személyes egészségügyi kihívásaid érdekében történő alkalmazásától kezdve saját aromaterápiás vállalkozásod létrehozásáig számos lehetőséggel áll rendelkezésedre. A tanfolyam elvégzése után el tudod dönteni, hogy mi legyen a következő illatos lépésed, hogyan tudod tovább képezni magad. Gyere, kövess, én is így kezdtem!

Tudást és önbizalmat szerzel, azaz tudomány az üveg mögött:

 • MIÉRT működnek az illóolajok a legújabb kutatások és evidenciák alapján
 • MIT tud az aromaterápia és hol vannak a határai
 • MIKOR lehet, vagy nem lehet alkalmazni
 • MIT és HOGYAN lehet, szabad használni egészséged védelme érdekében

Használd az illóolajokat saját örömödre, öngondoskodásra és természetes gyógyulásra! Készíts olyan keverékeket, amelyek 100%-ban természetesen segítenek enyhíteni fizikai tüneteidet, visszabillentik érzelmeidet az egyensúlyi állapotba.

Tanfolyamunk integrálja a biokémiát, az illatokat, a növények energetikáját, érzelmi hatását, hogy több szinten működő, hatékony keverékeket készíts. Választ kapsz az érzékeny időszakokban történő biztonságos illóolaj használat kérdéseire, mint például a gyermekek, hidrovárandósok vagy szoptató édesanyák, illetve és idős emberek kezelési lehetőségeire.

Tudsz majd egyedileg készíteni inhalátort, fürdősót, bőrradírt, testvajat, ajakbalzsamot, gyógykenőcsöt, fürdőbombát, aromapermetet, parfümöt, rovarriasztót, vegyszermentes tisztítószert, stb.

Még mit tanulsz a tanfolyam során?

 • Az emberi szervezet működésének mélyebb megismerésével, azzal összhangban érted meg az aromaterápia mechanizmusait. Visszajelzést kapsz az elsajátított tudásodról, hiszen gyakorlatban is tanulunk, teszteljük a tudásod.
 • Gyakorlati tapasztalatot szerezel keverékek készítésében, amelyek adott egészségügyi kihívásokra reflektálnak.

A tanfolyam online vizsgával zárul. Tanúsítványt a vizsgán legalább 70%-ot teljesítő hallgatóknak küldünk.

Hogy működik a jelentkezés?

Regisztrálj a tanfolyamra, azaz először töltsd ki a Kötelező Jelentkezési űrlapot! Míg ezt nem töltöd ki, hiába teszed kosárba a tanfolyamot, nem valósul meg a megrendelés. Tedd kosárba a tanfolyamot, és kiválaszthatod, hogy bankkártyával vagy banki átutalással fizetsz. Utóbbi esetén várd meg az e-mailben érkező díjbekérőt, majd hogy a tanfolyami helyedet biztosítsd, utald el a tandíjat mielőbb, vagy fizess rögtön bankkártyával! Figyeld a postafiókodat a további információkért: lépj be a zárt csoportba. Várd a tanfolyam kezdési időpontot!

Az első tanítási napon kapod a hozzáférést a tananyag első részéhez és hetente az újabb anyagrészekhez. Így a saját tempódban tanulhatsz hétről hétre.

Mit tartalmaz a program?

Zárt FB csoport a folyamatos és gördülékeny kapcsolattartás érdekében
Oktatási videók elméleti és gyakorlati programokkal, bemutatókkal Letölthető írásos jegyzetek. Oktatási, társtudomány területekkel kapcsolatos videók vendégelőadókkal.(pl. mindfulness, kineziológia, masszázsterápia, coaching, meseterápia, biohacking, sport, kozmetika, funkcionális táplálkozás, erdőterápia, aromaasztrológia, stb.)
Élő, interaktív webináriumok heti rendszerességgel (kérdezz-felelek)
Tudáspróba gyakorlatok, esetek feldolgozása
Rengeteg biztonságos és hatékony aromaterápiás recept
 87 illóolaj tanulmányozása (fizikai, lelki, érzelmi, mentális, spirituális megközelítésben)
 2 x 7 hidrolátum megismerése
 27 növényi olaj, zsír és vax felfedezése
 13 fontos aromaterápiás kiegészítő, bázisanyag

Mire lesz szükséged?

Egy laptopra, asztali gépre (telefonról is követheted a kurzust, de kevésbé kényelmes)
Internet kapcsolatra
Saját FB profilra
Heti 6-8 óra szabadidőre a tanuláshoz
Elköteleződésre, lelkesedésre
Nagyszerű, ha már vannak olajaid, de az sem baj, ha most kezded az ismerkedést a terápiás célra is alkalmazható illóolajokkal, a wellarom.hu-n mindent megtalálsz
+2.000
elégedett tanfolyamon tanuló
+40.000
előadásokat hallgató
+13 év
tapasztalat

Kíváncsi vagy a további részletekre?

Pillants be a 26 hetes ONLINE AROMATERÁPIA AKADÉMIA ÉS MENTORPROGRAM tematikájába az alábbi linkre kattintva: Elolvasom

Mit mondanak, akik már elvégezték az Online Aromaterápia Akadémia és Mentorprogramot?

"Az elmúlt 4 évben, mióta szerelemes lettem az olajokba, elég sok képzésen részt vettem. Több aromaterapeutánál is. Renáta képzései még finoman fogalmazva is kimagaslóak voltak. Sokkal többet lehetett tanulni Nála, mint az összes többi előadáson. Így amikor meghirdette a Mentorprogramot számomra nem is volt kérdés, hogy jelentkezem e. Az elmúlt hetekben ismét bebizonyította, hogy érdemes Őt választani, ha tanulni szeretnék. Ennyire átfogó, részletes, és mindenre kiterjedő képzés, szerintem máshol biztos nem elérhető. A fellelhető képzések, amit én találtam, és komolynak gondoltam árban lényegesen többe kerülnek, mint Renáta tanfolyama. A heti, rendszeres beszélgetések alkalmával pedig olyan segítséget nyújt, amit eddig egyetlen helyen sem kaptam meg. Egy egészségügyi problémára ma már magabiztosan készítek keveréket, vagy ha ismeretlen olaj kerül a látókörömbe, akkor a kémiai típusa szerint meg tudom határozni, hogy vajon milyen probléma esetén hatásos. Én mindenkinek, aki tanulni szeretne, szívből ajánlom a Mentorprogramot. Élete egyik legjobb döntése lesz." Horváth Csilla
"A tanfolyamot mindenkinek ajánlom, aki volt, van vagy kapcsolatban lesz az illóolajokkal. Már korábban is használtam az illóolajokat, ezért tisztában voltam milyen komoly összetett kémiai anyagokkal van dolgom. Én azért jelentkeztem erre a tanfolyamra, mert felelősen akartam segíteni, a családban, a baráti körben, minél több tudást elsajátítva az összetételükről, hatásukról. Ezt vártam, de ettől sokkal, sokkal többet kaptam. Renáta hatalmas, nagyon alapos tudásanyagát rendszerbe foglalva, gondosan felépítve sokrétűen megvilágítva adta át. Gyakorlatilag egy kis életmódváltó program alapjainak is felfogható. Mindezt nagyszerű stílusban egyszerű, érthető megfogalmazásban. Lenyűgöztek a videóban elhangzott előadások, különösen elvarázsoltak, az egyes illóolajok archeotípusához fűzött mondatai, gondolatai. És evés közben jön meg az étvágy szokták mondani, közben indult a gyerek aromaterápiás tanfolyam amire szintén jelentkeztem. Két kis unokámnak már keverékeket készítettem megfázásra, köhögésre, orrsprayt, orrcseppet, masszírozó olajokat, fürdősókat stb. Nagyon élvezem én is és ők is. Nekem az illóolajok csodáján túl abban is sokat segített a tanfolyam, hogy a most elkezdődött nyugdíjas éveimre újabb célt, célokat tűzzek ki magam elé, és a gondolat, hogy soha nincs késő semmire. Nagy öröm számomra, a környezetemnek és felnövekvő generációnak ezt az itt tanult szemléletet és tudásanyagot átadni, példát mutatva. Minden egy kis lépéssel kezdődik. Teréz anya után: „Amit teszünk csak egy csepp tengerben. A nélkül a csepp nélkül azonban sekélyebb volna a tenger.” Hálásan köszönöm Renáta, hogy ilyen szívvel lélekkel kalauzoltál a természet ilyen csodái között. Nagyon őszintén, hiányozni fog az újabb lecke videója!" Szilassyné Nyirán Ilona
“Számtalan aromaterápiás tanfolyamon vettem már részt korábban, de vágytam egy olyan képzésre, ahol átfogó, magabiztos tudást kaphatok. Reni előadásai fantasztikusak, élvezetesek, egy pillanatra sem lankad a figyelmem. Ez a képzés alapjaiban változtatta meg a tanulásról alkotott fogalmamat, várom, hogy mikor ülhetek le a tananyag mellé és szívhatom magamba a sok-sok információt. A tematika jól összeállított, érthető, Reni pozitív személyisége és előadói stílusa meg már csak hab a tortán. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy ezt a kurzust választottam, a képzés ára pedig sokszorosan megtérül." Schróth Odett
“Reninek már majdnem az összes tanfolyamát elvégeztem, de úgy gondoltam hogy ez a mentorprogram más lesz, mint a többi. Megvallva sokkal de sokkal több, mint amire számítottam! A képzés átfogó, nem csak illóolajokat, növényi olajokat, aromavizeket tanulunk.. Igazából ezt egy életmód/életszemlélet váltó programnak is lehetne nevezni, a tudásról nem is beszélve. Gyakorlati videók, receptek is segítenek beépíteni az aromaterápiát a hétköznapjainkba. Még nincs vége a programnak, de imádom az összes leckét, mert nem unalmas, nem száraz, mindig van valamilyen érdekesség amire felkapom a fejem. Hihetetlen hogy mekkora tapasztalata és tudása van Reninek, amit szerencsére nem tart magában!"
“Hogy változott-e az életem a program kezdete óta? Igen! Próbálom csökkenteni a toxinokat, mindent természetesen szeretnék megoldani itthon, magabiztosabban adok tanácsot a hozzám fordulóknak is. Ha még mindig gondolkozol hogy jelentkezz-e erre a programra, arra is csak azt tudom mondani hogy IGEN! Hidd el, nem bánod meg és sokkal többet kapsz a pénzedért, mint amire gondolnál." Szádvári Krisztina
“Valahányszor hallottam Renit, áradt belőle a professzionalizmus, a végtelen alázat és rajongás az aromaterápia iránt, egyszerűen nem lehetett nem lelkesedni az illóolajokért őt hallgatva. Így ennek a programnak a részletes tematikáját meglátva egy percig nem volt kérdés, hogy ezt mind tudni szeretném ÉS tőle szeretném tudni, bármibe is kerül. Viszont ahogy elindult a program és elkezdtük kapni az anyagokat, a tartalom, a szerkezet és Reni előadásai minden képzeletet felülmúltak. Nem hittem volna, hogy tudok még jobban rajongani az illóolajokért, mégis megtörtént. Csak most hozzájöttek még az aromavizek és növényi olajok is és egy egész életszemlélet. Borzasztóan hálás vagyok, hogy kiszélesítette a perspektívámat, hogy egy olyan életvitel lehetőségét adta a kezembe, amiről azt gondoltam, hogy túlságosan körülményes, sőt inkább megvalósíthatatlan mítosz. Nem az, sőt sokkal egyszerűbb, izgalmasabb, hatékonyabb és pláne egészségesebb, természetbarátibb. Azonnal gyakorlatba ültethető és már nem is akarsz máshogy élni. Egy minden fillérjét, sőt attól sokkal többet megérő program azáltal, hogy minden területet alaposan és érthetően körbejár, minden kérdést kitisztáz, magabiztossá tesz. Ha éreztél valami megmagyarázhatatlan izgalmat, érdeklődést, már szinte szerelmet, mikor először kezdted el felfedezni az illóolajok világát, akkor erre az érzésre számíts ennél a képzésnél is, ugyanúgy be fog szippantani. Annyira élvezetes, hogy kényszeríteni kell magam, hogy ne indítsam el éjfélkor a következő lecke videóját is, hanem pihenjek. Elvégre pont itt tanultuk meg mélységeiben az alvás szerepének fontosságát is ugyebár." Házi Márta
“Több aromaterápiás tanfolyamon vettem eddig már részt, de Reni tanfolyama teljesen más. Ez nem is „csak” egy tanfolyam, hanem egy életmód program. Itt nem csak az illóolajokról tanulunk, hanem aromavizekről, növényi olajokról, egészséges, kemikáliák nélküli életmódról, életvitelről. Rengeteg tanácsot, receptet, gyakorlati videót kapunk. A heti zoomos bejelentkezéseken pedig minden addigi kérdésünket meg tudjuk beszélni vele. Reni stílusa, ahogy átéléssel, „szerelemmel” beszél az aromaterápiáról, teljesen magával ragad. 3 gyerek mellett este 10-kor én már ki szoktam dőlni, de amióta Renit hallgatom, késő estig teljesen éberen tanulok, és abba sem akarom hagyni, mert akkora energiával tölt fel, hogy nem fáradok el tőle. Az ára miatt én is gondolkodóba estem, hogy befizessem e, de ez volt életem legjobb döntése. Ezerszer többet kaptam, mint amire számítottam. Mindenkinek szívből ajánlom ezt a mentorprogramot. Nem fogjátok megbánni, ha belevágtok!" Varga-Tirol Katalin
Három éve ismerkedtem meg az olajokkal. Kenegettem magam, párologtattam, de nem voltam biztos abban, hogy jól használom-e őket! Rengeteg videót, előadást meghallgattam, jegyzetelgettem 100 és 100 oldalt. Aztán elvesztem a történetben. Volt és van olajam, de nem tudtam őket szakszerűen használni. Ráébredtem arra, hogy ami a kezemben van, tudás nélkül, mit sem ér. Ahhoz, hogy megértsük az olajok hatásmechanizmusát, személyre szabottan alkalmazni tudjuk őket, több tudás kell! Megláttam, hogy indul ez a program, felcsillant a szemem és azt gondoltam, itt a lehetőség. Belevágtam. Bele. Nyugdíjasként, nulláról indulva, kíváncsiságtól vezérelve. Át sem gondolva azt, hogy itt fiatalok lesznek, olyan ;tanulók;, akik már több képzésen vannak túl, akik értenek hozzá, akik jártasak az olajok világában. És akkor jött a meglepetés. Nem én voltam az egyedüli nyugdíjas, nem fitogtatta senki a tudását, mindenki kedves, segítőkész, mosolygós. Megnyugodtam, sőt még kérdezni is mertem. Elvarázsolt, beszippantott ez a képzés. Imádom hallgatni az előadásokat. Ámulok és bámulok, hogy milyen tudás birtokában van ;tanítónk; Reni! És az, ahogy a tudást átadja, hát leírni nem tudom. Tény. Olyan módon magyaráz és adja át tudását, ami egyszeri és megismételhetetlen. Már érzem, mennyivel többet érek, mennyivel többet tudok és mennyivel hasznosabbnak tartom magam családom, barátaim körében. Én csak magam és családom segítése érdekében jelentkeztem a tanfolyamra, de sokkal többet nyertem. Élményekkel, tudással, és szeretettel lettem gazdagabb. Életem egyik legjobb döntése volt ez a “KALAND” Járfásné Kerényi Eszter
“Évek óta foglalkozom illóolajokkal és különböző helyekről folyamatosan csipegetem össze a tudásmorzsákat. Reninél ez az első képzésem, hirtelen felbuzdulásból vágtam neki ennek a Mentorprogramnak. Megtetszett, hogy komplex, átfogó tudást kínált. Hát őszintén szólva, messze mélyebb és sokrétűbb a tudásanyag, mint amit valaha el tudtam képzelni. Az illóolajok teljesen beépültek a mindennapjaimba a hidrolátumokkal és hordozóolajokkal együtt. Ez eddig sem állt távol tőlem, de a tanfolyam annyi gyakorlati ötletet és elméleti információt ad, hogy minden szabad percemben alkotok valami illatosat. Azonkívül, hogy különböző fizikai problémákra tanulunk meg széleskörű megoldást ajánlani, rengeteg féle kozmetikumot tanultunk meg elkészíteni, belepillanthattunk a parfümkészítés és a szubtilis aromaterápia világába, a gyermekek aromaterápiájának speciális kérdéseivel is foglalkoztunk és mindennapi életünk legapróbb problémáira is születettek aromás megoldások. Rengeteg ötlet, új kutatási eredmények, hatalmas és irigylésre méltó tudásanyag, nagyon friss és modern szemlélet, végtelen empátia és segítőkészség, szemléletes és érdekes előadásmód, hihetetlen felkészültség és hatalmas gyakorlati tapasztalat, így tudnám összefoglalni ezt a képzést. Elmúlt éveim legjobb döntése volt, hogy jelentkeztem erre a Mentorprogramra, hihetetlen energiával töltött fel és új távlatokat nyitott az életemben. Ajánlom mindenkinek, aki szeretné jobban megismerni az illóolajok csodálatos világát, aki szeretné beépíteni mindennapjaiba az illóolajok kínálta természetes megoldásokat akár családi körben, akár segítőként, akár bármilyen más foglalkozásba integrálva." Dombó Diána
“3 éve használom az illóolajokat. Elvégeztem Reni alap és a női egészség tanfolyamát. Több előadást is hallottam Renitől és már ott nagyon sokat tanultam. A célom a jelentkezéssel az volt, hogy még mélyebben megértsem az illóolajok működését és még nagyon biztonsággal tudjam használni és ajánlani őket. Ezen a programon sokkal, de sokkal többet kaptam, mint gondoltam, bár Renit ismerve nem is értem min lepődtem meg."
“Ez a tanfolyam mindent is megad. Fantasztikusan van felépítve, érthetően, logikusan. Reni tudása határtalan. Megkönnyíti a tanulást, hogy akkor hallgatom, amikor van rá időm, megállíthatom, visszanézhetem. A haladásunkat segíti, hogy minden héten csoportos zoom-on kérdezhetünk és mindenre kapunk választ, még akkor is, ha nem pont a heti anyaggal kapcsolatos. Ebből ki is derül, hogy nem hogy megéri az árát, de sokkal többet kapunk, mint ez az összeg. Mióta elkezdtem, sokkal jobban látom az összefüggéseket, a kémia is közelebb került hozzám és ki mondhatom, hogy Reni még ezt is megszerettette velem."
“Többször keverek már olajokat, nagyon élvezem, hogy milyen gyors eredményeket tudok elérni velük. Megtanultuk, hogy mit mivel érdemes akár helyettesíteni is. Úgy érzem megkaptam azt, amiért elkezdtem, sőt többet is, biztosabban, biztonságosabban tudom használni és ajánlani az illóolajokat. Legszívesebben az egész csapatomnak kötelezővé tenném, hogy elvégezzék."
“Mindenkinek ajánlom a Mentorprogramot, aki illóolajokat használ és ajánlj. Köszönöm a lehetőséget!" Bakó Barbara
“Mindenkinek kötelezővé tenném ezt a tanfolyamot. Azoknak is akik már használják az illóolajokat és azoknak is akik még csak most szeretnének megismerkedni velük. Nekem ez az első tanfolyamom. Teljesen laikusként kezdtem el az Akadémiát Reninél. Bíztatok mindenkit, hogy bátran vágjatok bele. Hihetetlen élményben lesz részetek! Nem mondom, hogy könnyű.. sőt.. Az anyag mennyisége is hatalmas. De Reni előadásában igazi élmény a tanulás! A nehézsége szerintem abban rejlik igazán, hogy ez nem csupán egy aromaterápiás tanfolyam. Ez egy új, sokkal jobb minőségű élet első lépcsőfoka. Teljesen megváltoztatta az életemet, a gondolkodásomat! Lelkileg is rengeteget ad. Nekem meggyőződésem volt, hogy a kislányom miatt szeretném elvégezni ezt a tanfolyamot. Pár hèt után rá kellett jönnöm, hogy talán soha életemben nem szólt rólam ennyire semmi sem! Tanuljatok, fejlődjetek, legyetek jobb emberek!" Balogh Zsuzsanna

100% Kapcsolattartási garancia

Vállalom, hogy az Online Aromaterápia Akadémia és Mentorprogram 26 hete alatt lehetőséget biztosítok arra, hogy ha kérdésed lenne, feltehesd a FB csoportban és én mindig válaszolni fogok.

Gyakori kérdések

1. Miért ezt a programot válaszd?
 • Mert bizonyított
 • Mert egyedülálló, más képzésekkel nem összehasonlítható.
 • Mert független, a tanfolyamon való részvétel nyitott valamennyi aromaterápia iránt érdeklődő felé - használjon bármilyen márkájú illóolajat.  
 • Mert a képzési anyagunk - melyet az elmúlt években egyrészt a tanítási gyakorlat, a hallgatói visszajelzések alapján, másrészt a friss tudományos kutatási eredmények, publikációk eredményeinek megfelelően fejlesztettünk - komplex ismereteket nyújt az alapoktól a mindennapi használatig.
 • A program különlegessége és megfizethetetlen hozzáadott értéke a mentorálas, vagyis az élő kapcsolat, kérdezési lehetőség a mélyebb és alapos megértés érdekében. 
 • Továbbá a gyakorlati képzés beépítése - anélkül, hogy tantermi oktatás lenne - hogy ne csak elméletben, hanem a valóságban is tudd hasznosítani a megtanultakat a mindennapokban.
 • Élhetsz a világ bármelyik pontján, ha tudsz magyarul, magadévá teheted a képzési anyagot, részt vehetsz a szakmailag képződő csoport életében.
2. Mit jelent a Mentorprogram?
Csatlakozol a tanfolyamhoz tartozó, zárt FB közösségi csoportunkhoz, ahol élő kapcsolatban lehetsz a Mentorral, Borbély Renátával. A program alatt heti rendszerességgel élő, interaktív meetinget tartunk, ahol felteheted valamennyi kérdésedet és választ is kapsz rá. :-) Nem hagyunk magadra, nem lesznek kétségeid, a csoporttársaid, a Mentorod folyamatos szakmai támogatását élvezheted a program alatt.
3. Bármikor beiratkozhatok a tanfolyamra?
Nem, ezek a csoportos programjaink évente 2x indulnak, és élő mentorálással működnek. Ha lemaradnál a 2023. szeptember 10-én záruló jelentkezési határidőről, előregisztrálhatsz a következőre, amelyet várhatóan 2024. februárjában indítunk.
4. Hogy képzeljem el a tanfolyamot?
A 26 hét alatt az online csoportfelületen folyamatosan kapcsolatban vagyunk. A Zoom alkalmazáson keresztül heti egyszer élőben találkozunk az éterben, online (ha nem tudsz jelen lenni, akkor visszanézheted). Az oktatás alapvetően videó anyagokkal kerül hozzád, hogy a saját tempódban, akár többször megállítva és kijegyzetelve kerüljön hozzád. Ezen kívül letöltheted az oktatási videókat jegyzet formátumban, illetve önálló pdf dokumentumokat is kapsz a feldolgozott illóolajokról, hidrolátumokról, bázisanyagokról, aromaterápiás receptekről.
5. Kinek szól a tanfolyam?

A tanfolyamhoz előképzettség nem szükséges. Érettségi vizsga alapfeltétel, a hasonló, vagy társterületeken szerzett jártasság, gyakorlat előnyt jelent, de nem feltétel. 

 • Lehetsz kezdő, és meg akarod tanulni, miként használd a meglévő illóolaj kollekciódat, vagy ahhoz is támogatásra szorulsz, milyen olajokat vásárolj, hogy hatékonyan és biztonságosan használhasd egészséged fejlesztése, jólléted érdekében.
 • Talán már a növények szerelmese vagy és azt keresd, hogyan bővíthetnéd a természet kincsei iránti megértésedet.  
 • Talán kisebb-nagyobb gyermekes szülő vagy, aki az aromaterápiával új utakat keres a háztartás, és a család személyes testi-lelki állapotának javítása érdekében. Szeretnéd beépíteni a mindennapok rutinjában az aromaterápiát?
 •  Vagy azon gondolkozol, hogy aromaterapeuta leszel, de előtte szeretnél többet megtudni a tudományról, hogy neked való-e, mielőtt elindulsz hosszú természetgyógyásza útion? A tanfolyamon válaszokat kapsz, hogy felelősségteljes döntést hozhass.
6. Már végeztem nálad tanfolyam(oka)t, mi a különbség az eddigi és az új képzés között?

Vannak átfedések, például a korábbi Alap, Haladó, Az illóolajokon túl, stb. tananyagok részei ennek a tanfolyamnak, de lényegesen kibővítve, aktualizálva: mélyebb magyarázatokkal és részletekkel. Ezen kívül nagyon sok új tananyag, még több illóolaj feldolgozása, biokémia, élettani összefüggés, funkcionális szemlélet és a mentorálas jellemzi. Nehezen összehasonlítható a korábbi kurzusokkal, és nem is érdemes. Ez egy új, komplex, szemléletváltó holisztikus program, személyes mentorálassal fél éven keresztül.

7. Ad-e képzettséget a tanfolyam?
A tanfolyam a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben regisztrált, egyedi sorszámmal ellátott Tanúsítványt nyújtó hivatalos kurzus. A Tanúsítványt a sikeres vizsgát követően kapják meg a hallgatók, de az szakképesítést, szakképzettséget nem biztosít. Ennek oka, hogy az aromaterápia a magyar jogszabályok szerint nem rendelkezik külön szakmakóddal, hanem a természetgyógyászat fitoterápia szakterületéhez sorolt természetgyógyászati módszer. A Tanúsítvány megszerzése tevékenység folytatására megfelelő szakirányú végzettség, működési engedélyek birtokában jogosít. A program szakmai minősítése, miszerint természetgyógyászok számára creditpontos szakmai továbbképzésnek minősüljön - folyamatban van.
8. Más oktató-képző cégek tanfolyamai “végzettséget” nyújtanak, a tiétek miért nem?

Ahogy az előző pontban körülírtuk, ma Magyarországon hivatalosan nem létezik és nem is létezhet olyan kurzus, tanfolyam, iskola, stb. (hívják bármilyen hangzatosan) amely bizonyítványt adhatna ki, aromaterapeutát képezhetne, szakképzettséget, végzettséget ígérhetne. Amennyiben bizonyos képzőhelyek kommunikációja megtévesztő, az sajnálatos, érdemes jobban utánajárni a jogszabályi lehetőségeknek. Attól, hogy egy tanfolyam elvégzéséről a felnőtt képző (a tanfolyam elvégzését igazoló) tanúsítványt állít ki, még nem válik belőle hivatalos szakképző olyan szakterület esetén, mint az aromaterápia. Ismételten jelezzük, itt valódi szaktudás szerezhető meg, egy élő szakma tanulható meg, nagyon átfogó szakmai továbbképzés folyik. Attól függően, ki milyen területről érkezik, milyen alapvégzettségekkel rendelkezik - úgy tudja beépíteni a saját életébe, illetve szakmai működésébe.

9. Hogy lehetek én is aromaterapeuta?
Erről is lesz szó a tanfolyamon. A terapeutává válás hivatalos útja, hogy Magyarországon egészségügyi és természetgyógyász alapvizsgákat teszel, majd fitoterapeuta szakvizsgát is. Az egyetlen hivatalos vizsgahely idehaza az OKFŐ (Országos Kórházi Főigazgatóság). Az átfogó, komplex és részletes aromaterápia szaktudást pedig nálunk sajátítod el.
10. Mennyibe kerül a tanfolyam?
 • Ha a 26 hetet egyben, előre fizeted ki: 2024. december 14-ig: 749.999 Ft helyett, 699.999 Ft. Az összeget banki átutalással tudod kifizetni. Átutaláshoz online díjbekérőt küldünk, rajta a fizetési adatokkal. Számlát szintén online kapsz a teljesítést követően.
 • Ha részletfizetést választasz, négy részletben összesen 799.996 Ft. a program ára, azaz 4x199.999 Ft-ot fizetsz. Az első részlet beérkezésének határideje 2024. január 21.
11. Mi történik, ha meggondolom magam, vagy mégsem tudok részt venni a tanfolyamon, bár befizettem az árát?
 • Minden résztvevővel Felnőttképzési szerződést kötünk, amely rendelkezik a hallgató és a felnőtt képző jogairól és kötelezettségeiről. 
 • A képzés első napjához képest 14 napos határidővel elállási jogot biztosítunk. Ehhez bármikor, de legkésőbb 2024. február 15-ig írásban (e-mail: wellaromoktatas@gmail.com) szükséges jelezned elállási szándékodat, indokolnod nem szükséges. Az elállás tudomásulvételét igazoló, írásbeli visszaigazolást követően 14 napon belül az addig megfizetett képzési díjat visszatérítjük. 
 • Fenti 14 napos elállási határidőt követően a szerződésben szereplő feltételeknek megfelelően elfogadod, hogy amennyiben a képzést abbahagyod, az jogilag szerződésszegésnek minősül, ezáltal vállalod a jogi és pénzügyi következményeket, vagyis a képzési díj nem jár vissza.
 • Önhibádon kívüli okból egy alkalommal tanfolyami halasztást kérhetsz, vagyis a következő, 2024-ben induló tanfolyami programra átjelentkezhetsz. Ezt a lehetőséget a teljes tanfolyami díjat egyben megfizetők vehetik igénybe, ők is legfeljebb a tananyag 50%-ának elsajátítása előtti időpontig. A halasztás egyszeri adminisztrációs díja: 50.000 Ft+ÁFA.

Hogy is foglalhatnám össze, mi vár Rád, ha velem tartasz a következő hónapokban?

Egy illatos utazás, amely egészen biztosan életre szóló élményt, sorsfordító változásokat, felismeréseket tartogat számodra. Persze rengeteg információt is, sok-sok tanulást - tanítást, hiszen ez a tanfolyam a jelenleg elérhető legmagasabb színvonalú, komplex, exkluzív és egyedülálló tananyagot biztosítja.

Azon túl, hogy megtanulod helyesen és biztonságosan alkalmazni az aromaterápiát egészséged és jólléted megőrzésére érdekében, szakértelmet szerzel célzott, szinergikus keverékek készítéséhez magad és mások számára. Így várhatóan egészen más emberként folytatod utadat. Mert bevonódsz, mert önmagadról is sokat tanulsz, mert megszólítanak és finoman terelgetnek az illatok életcélod irányába.

Hiszen tudod, ahogy mondani szoktam: aki illóolajokkal él, annak olajozottan működik az élete.

Sok szeretettel várlak!

Fizetési lehetőség
Teljes fizetés
749.999 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Kötelezően kitöltendő űrlap

Felnőttképzési szerződést kizárólag magánszemélyekkel áll módunkban kötni. Borbély Renáta e.v., Címe: 8314 Vonyarcvashegy, Fő u. 67/1 Adószáma: 68748113-2-40 Nyilvántartási szám: 52194175 Nyilvántartást vezető hatóság: Keszthelyi Járási Hivatal Képviselő neve: Borbély Renáta mint felnőttképző. Kérem, szíveskedjen megadni az alábbiakban felsorolt adatokat a képzésre való jelentkezés érdekében. Az adatok megadására a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXXVII. törvény 21.§.(1) bekezdése értelmében van szükség, az adatszolgáltatás kötelező.

Az oldal tetejére