Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
34.999 Ft
Menny.:db

Inzulin rezisztencia és diabétesz 2023. december 7. - online, élő, visszanézhető

Nem értékelt

Tudom, hogy az inzulinrezisztencia és a cukorbetegség óriási kihívást jelent számodra. Szeretnél végre olyan egészségtudatos döntéseket meghozni, amelyek javítják életminőségedet? Hát ezért megszületett ez az izgalmas, informatív, megértést segítő és aromás online egészségfejlesztő kurzus, amely segíthet visszanyerni az irányítást az egészséged felett.

34.999 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Mi vár rád az IR + diabétesz kurzuson?

Mélyreható megértés: Ismerd meg az inzulinrezisztencia okait, következményeit és a legújabb tudományos ismereteket ezen a területen.

Praktikus tanácsok: Tanuld meg, hogyan változtasd meg az életmódot és az étrendet az inzulinrezisztencia kezelése és megelőzése érdekében.

Receptek és protokollok: aromaterápiás támogatás

Az inzulinrezisztencia (IR) és a diabétesz (cukorbetegség) két különböző, de összefüggő anyagcsere állapot, amelyek a glükóz (cukor) anyagcseréjében játszanak szerepet. Mindkettő kialakulásában legjelentősebb szerepet életmódunk játssza, így az egyensúly helyreállításában is arra koncentrálunk a leginkább.

A képzés 9.00-17.00 (egy óra ebédszünettel) tart, valamint egy hétig visszanézhető.

Oktató: Borbély Renáta gyakorló okleveles aromaterapeuta, természetgyógyász-fitoterapeuta, funkcionális egészség mentor

A regisztráció csak a részvételi díj megfizetésével teljes. A részvételt garantálni csak a számla fizetési határidőig történő rendezése esetén tudjuk. 

Jelentkezési határidő: 2023.12.05.

5 napon belüli lemondás esetén a már megfizetett részvételi díjat nem áll módomban visszautalni, azt egy következő képzésre tudom beszámítani. 

A kurzusok létszáma minimálisan 10 fő. Ez alatt a kurzust nem áll módomban megtartani. A létszám maximált is, ezért a jelentkezőket (számlafizetési) sorrendben regisztráljuk. 

Online tanfolyamok előtti nap este a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük az online csatlakozáshoz szükséges információkat és a jegyzetet (amennyiben tartozik az anyaghoz). A közvetítés a Zoom alkalmazáson keresztül valósul meg, ez teszi lehetővé, hogy interaktív lehessen a kommunikáció. A Zoom Meeting roomba online lehet csatlakozni annak webes felületén: 

https://zoom.us/join

A kurzuson való részvételt igazoló Tanúsítványt utólag, a regisztrációkor megadott mail címre küldjük. 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001387

További információ messengeren, e-mailben: wellarom@icloud.com, telefonon: +36 30 4455 811

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kötelezően kitöltendő űrlap

Felnőttképzési szerződést kizárólag magánszemélyekkel áll módunkban kötni. Borbély Renáta e.v., Címe: 8314 Vonyarcvashegy, Fő u. 67/1 Adószáma: 68748113-2-40 Nyilvántartási szám: 52194175 Nyilvántartást vezető hatóság: Keszthelyi Járási Hivatal Képviselő neve: Borbély Renáta mint felnőttképző. Kérem, szíveskedjen megadni az alábbiakban felsorolt adatokat a képzésre való jelentkezés érdekében. Az adatok megadására a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXXVII. törvény 21.§.(1) bekezdése értelmében van szükség, az adatszolgáltatás kötelező.

Az oldal tetejére