Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
34.999 Ft
Menny.:db

ILLATFANTÁZIA - ILLÓOLAJOS PARFÜMKÉSZÍTŐ WORKSHOP - FELVÉTELRŐL VISSZANÉZHETŐ

(1)
Erre a négy órás minikurzusra összeszedtünk mindent amit tudnod kell, hogy te is tudj illóolaj parfümöt készíteni
34.999 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

Az illóolajból készülő parfümök 100%-ban természetesek, toxinmentesek és megfizethető alternatívái a designer parfümöknek. A legfőbb ok azonban, hogy magad készítsd az, hogy személyre szabható. Erre a négy órás minikurzusra összeszedtünk mindent amit tudnod kell, hogy te is tudj illóolaj parfümöt készíteni. Profi trükköket mutatunk, amelyek segítenek kiegyensúlyozott illat létrehozásában. mutatunk három egyszerű receptet amivel teljesen kezdőként is elkápráztathatod a környezetedet. Megosztjuk kedvenc illóolaj keverékeinket is, amelyek segítenek az indulásban. A keverési gyakorlatot jól láthatóan sajátíthatod el online is. 

Oktató: Borbély Renáta gyakorló okleveles aromaterapeuta, természetgyógyász-fitoterapeuta 

A workshop megrendelését követően számlát állítunk ki, melyet a megadott e-mail címre küldünk. A számla kiegyenlítése után 24 órán belül a video linkjét a megadott e-mail címre küldjük. A video a jelentkező számára egy hétig elérhető. 

A rögzített video 3 óra 20 perces.

Jegyzetet - amennyiben tartozik az anyaghoz - a video linkjével együtt küldjük. 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001387
További információ messengeren, e-mailben: wellarom@icloud.com, telefonon: +36 30 4455 811

Az anyag Szerzői jog által védett, így arról további felvétel, másolat készítése a törvény értelmében tilos valamint büntető jogi felelősséget, eljárást von maga után.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2022. 05. 10. -
Igazolt vásárlás
Szuper, érthető magyarázat, Reni profizmusával fűszerezve.

Kötelezően kitöltendő űrlap

Felnőttképzési szerződést kizárólag magánszemélyekkel áll módunkban kötni. Borbély Renáta e.v., Címe: 8314 Vonyarcvashegy, Fő u. 67/1 Adószáma: 68748113-2-40 Nyilvántartási szám: 52194175 Nyilvántartást vezető hatóság: Keszthelyi Járási Hivatal Képviselő neve: Borbély Renáta mint felnőttképző. Kérem, szíveskedjen megadni az alábbiakban felsorolt adatokat a képzésre való jelentkezés érdekében. Az adatok megadására a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXXVII. törvény 21.§.(1) bekezdése értelmében van szükség, az adatszolgáltatás kötelező.

Az oldal tetejére