Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
34.999 Ft
Menny.:db

Funkcionális medicina alapelvek 2023. október 27. - online, élő

Nem értékelt

Csalódtál (már) a hagyományos orvoslásban? Szeretnéd megismerni az egészség kapujának valódi kulcsait? 

34.999 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A funkcionális medicina egy tudományosan megalapozott, természetes módja annak, hogyan váljunk egészségesebbé. Alapvetően egy  rendszerbiológiai alapú megközelítés, ahol a betegség kiváltó okának azonosítására és kezelésére összpontosítunk.

Egy-egy diagnózis mögött több (egymással összefüggő) okot találhatunk. 

A funkcionális medicina azt kérdezi, hogyan és miért jelentkezik egy-egy betegség, és az egészség helyreállításán dolgozik. 

A funkcionális orvoslás arra törekszik, hogy azonosítsa és kezelje a betegségek kiváltó okait. Cél az egyensúly, a homeosztázis, az élethosszig tartó egészség.

A huszadik században hihetetlen előrelépés történt az akut betegségek és sérülések kezelésében, de drámai mértékben megnőtt az olyan krónikus betegségek száma, mint például a depresszió, az IBS, a 2-es típusú cukorbetegség, a daganatok, a szívbetegségek és az autoimmun betegségek.

A funkcionális medicina alapját képező terápiás elvek az aromaterápia gyakorlatát is alátámasztják. Az aromaterápia sokkal inkább páciensközpontú, mint betegségorientált, az aromaterápiás javaslatok is személyre szabottak, az illóolajok pedig támogatják a szervezet rendszereit és funkcióit

Miként legyen az életmódod egészséged záloga?

Életmódfaktorok támogatásával a homeosztázis, az egyensúly elérésére törekszünk: mind a fizikai-, a mentális- és a lelki egészség vonatkozásában. 

Az egészséged a te kezedben van. Ismerd meg a funkcionális medicina titkait, és válj a saját egészséged irányítójává még ma!

A tanfolyamon az elméleti ismeretek mellett azonnal beépíthető gyakorlati tanácsokat kapsz. Funkcionális életmód + aromaterápia

A képzés 9.00-17.00 (egy óra ebédszünettel) tart. 

Oktató: Borbély Renáta gyakorló okleveles aromaterapeuta, természetgyógyász-fitoterapeuta, funkcionális egészség mentor

A regisztráció csak a részvételi díj megfizetésével teljes. A részvételt garantálni csak a számla fizetési határidőig történő rendezése esetén tudjuk. 

Jelentkezési határidő: 2023.10.25.

5 napon belüli lemondás esetén a már megfizetett részvételi díjat nem áll módomban visszautalni, azt egy következő képzésre tudom beszámítani. 

A kurzusok létszáma minimálisan 10 fő. Ez alatt a kurzust nem áll módomban megtartani. A létszám maximált is, ezért a jelentkezőket (számlafizetési) sorrendben regisztráljuk. 

Online tanfolyamok előtti nap este a regisztrációkor megadott e-mail címre küldjük az online csatlakozáshoz szükséges információkat és a jegyzetet (amennyiben tartozik az anyaghoz). A közvetítés a Zoom alkalmazáson keresztül valósul meg, ez teszi lehetővé, hogy interaktív lehessen a kommunikáció. A Zoom Meeting roomba online lehet csatlakozni annak webes felületén: 
https://zoom.us/join

A kurzuson való részvételt igazoló Tanúsítványt utólag, a regisztrációkor megadott mail címre küldjük. 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001387
További információ messengeren, e-mailben: wellarom@icloud.com, telefonon: +36 30 4455 811

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Kötelezően kitöltendő űrlap

Felnőttképzési szerződést kizárólag magánszemélyekkel áll módunkban kötni. Borbély Renáta e.v., Címe: 8314 Vonyarcvashegy, Fő u. 67/1 Adószáma: 68748113-2-40 Nyilvántartási szám: 52194175 Nyilvántartást vezető hatóság: Keszthelyi Járási Hivatal Képviselő neve: Borbély Renáta mint felnőttképző. Kérem, szíveskedjen megadni az alábbiakban felsorolt adatokat a képzésre való jelentkezés érdekében. Az adatok megadására a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXXVII. törvény 21.§.(1) bekezdése értelmében van szükség, az adatszolgáltatás kötelező.

Az oldal tetejére